måndag 29 oktober 2012

Höstlov

Den här veckan har vi höstlov. Ganska välbehövligt för både elever och lärare tror jag.
Vi har stängningsdag så all personal har gemensamma aktiviteter och fritids är stängt. Vårt område expanderar kraftigt just nu. Antalet elever fördubblas från 2010 till 2020. Vi är två skolor som har F-9 och dessutom är det ett stort gäng förskolor. Detta ska alltså fördubblas. Det håller på att byggas på vår skola just nu och nästa läsår ska alla 7-9 gå hos oss. Det händer mycket saker just nu alltså och det har vi diskuterat idag. Hur ska vi kunna använda oss av detta, vad ska vi ta med oss, vad ska vi förändra osv. Spännande diskussioner.
Imorgon blir det föreläsning av Stefan Hertz " Att handskas med besvärliga klasser". Även det ska bli spännande. Det är en ganska provocerande titel på föreläsning, men det kanske behövs för att nå fram?  Jag hoppas på många konkreta tips iallafall.
På onsdag har jag tänkt rätta böcker, skriva omdömen och planera mina kommande teman. I SO ska vi jobba med vikingar och i svenska ska vi skriva Monsterberättelser. I bild ska vi starta upp ett litet tema om Manga. Det finns alltså en del att göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar