onsdag 8 augusti 2012

Ett litet tips

Igår tipsade Öpedagogen på twitter om en app som passade så precis till det jag höll på med så man kunde trott att hon såg vad jag höll på med :) Jag satt igår och spelade in en liten flippfilm om talsorter. Det är det första avsnitt vi ska göra i fyran i matten. Satt sedan och funderade på om jag skulle göra en flippfilm om hur man gör i Unikum. En film som vänder sig till föräldrar så att de ska vara mer aktiva där. En hel del tycker att det är lite krångligt. Jag funderade på att göra skärmdumpar och sedan importera i Explain Everything som appen heter som jag gör flippfilmer i. Kände sedan att nä, lite för meckigt och vi är inte helt klara med hur vi ska göra. Så skriver då Öpedagogen om appen Explain a website.

I appen kan man gå in på en hemsida och väl där peka, stryka under och prata in det man vill säga om sidan. Smart! Det kommer användas till både unikum för föräldrar, men även att förklara för elever. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

  1. Åh, vilket bra tips! Ska också till och göra en instruktionsfilm till föräldrar för vår lärplattform Fronter så denna app verkar bli kanon.
    Vilken bra blogg du har, den kommer jag att följa framöver!

    SvaraRadera